Du er her: Forside /

Til nyhedsoversigten

Overskrift:
HedeDanmarks Planteskole lukkes i 2018
Publiceringsdato uden tid:
02-03-2017
Intro:
Brøndlundgård Planteskole lukker helt i sommeren 2018. Handel med frø og drift af frøplantager fortsætter uændret.
Brødtekst:

Tidligere er det blevet meldt ud, at HedeDanmark ville stoppe aktiviteterne med egenproduktion af planter på Brøndlundgård Planteskole med udgangen af foråret 2018 og derefter drive Brøndlundgård Planteskole videre som et indkøbs- og logistikcenter baseret på kontraktproduktioner og opkøb. Sidste del af den tidligere udmelding er ændret primo 2017, således at indkøbs- og logistikcenteret ikke etableres, men at alle aktiviteter afvikles, og Brøndlundgård Planteskole lukkes helt med udgangen af foråret 2018.

Salg af planter i sæsonen 2017-2018
HedeDanmark vil i sæsonen 2017-2018 fortsat tilbyde nordmannsgran-planter til juletræsproducenter til attraktive priser og vilkår samt af høj kvalitet, men det øvrige plantesalg er lukket. Fra sommeren 2018 lukkes der helt for salg af planter.

Salg af maskiner
Inden for den nærmeste fremtid vil Brøndlundgård Planteskole være klar med en liste over maskiner, der kommer til salg. Send allerede nu en mail til Lars Bjerre Hansen, labh@hededanmark.dk, hvis du er interesseret i at modtage en mail over maskiner og vilkår.

Frøhandel og frøplantager fortsætter uændret
Det er vigtigt at understrege, at beslutningen om at lukke planteskolen ikke ændrer ved, at handel med frø og drift af frøplantager fortsat anses for at være en kerneaktivitet i HedeDanmark. Aktiviteterne med frøhandel og drift af frøplantager tilfører stor værdi til vores kunder. Området, som i dag ledes af afdelingschef Morten Krogh, fortsætter derfor også uforandret.

Se mere på www.hdseed.dk, hvis du søger en frøleverandør.
 

Kontakt / Forfatter:
Lars Bjerre Hansen
Lars Bjerre Hansen
Planteskolechef
Vis Spot 1 - Højre kolonne:

Tilmeld vores nyhedsbrev

hd_newsletter_spot_grafik

Følg HedeDanmark på de sociale medier

Se bl.a. billeder, video og nyt fra det grønne område.

© HedeDanmark a/s, Planteskolen | Brøndlundvej 2, Gabøl | 6500 Vojens | T: 74 87 16 00 | F: 74 87 15 43 | CVR 27623549 | E-mail | Cookies og privatlivspolitik